Laat úw vloer onze puzzel zijn

Algemeen


Laat úw vloer ónze puzzel zijn; een slogan die de professionals van Magro Parket, gesitueerd aan de Bedrijfsweg 34-36 te Emmeloord, sinds jaar en dag na streven. En met succes mag gezegd worden, want sinds de start in 1999 hebben de jonge ondernemers Martin en Monique de Groote het razend druk. Gespecialiseerd in het vloeren leggen en verkopen is voor hen ook niets te gek.

Er wordt zo met de klant meegedacht, dat een vloer te allen tijde geplaatst kan worden; een snelle levering, over vloerverwarming of in een vochtige ruimte geplaatst, het is allemaal mogelijk. Magro Parket loopt het hele proces met de klant mee, van de fabriek af tot de verkoop en natuurlijk het plaatsen van de diverse vloeren. Ook voor interieur advies kunnen ze u bijstaan.

Doordat de nieuwe showroom een vloeroppervlakte van 200 m2. bevat, zal de klant een bredere en ruimere keuze tot zijn beschikking hebben.Denk bijvoorbeeld aan het lamelparket met een unieke afwerking ; hierin onderscheidt Magro Parket zich ten opzichte van de concurrentie en is daarmee uniek in de polder en omstreken.Tevens bied de ruime collectie vloeren de klant de kans om eens wat anders dan gebruikelijk is te doen met hun inrichting van hun huis. Vooral de nieuwe collectie laminaat vloeren met het clicsysteem en in veel design en lange lengtes tot wel 2.20 meter ook de ruime collectie PVC vloeren zijn zeker een bezichtiging waard. En voor elk budget is wel een passende vloer te vinden.

Ook leverancier van binnenzowering van Daantje Dekker word aangeboden en desgwenst gemonteerd. Dit maatmerk is van hoge kwaliteit voor een "zeer" aantrekkelijke prijs.

Dan leveren wij ook nog vloerbedeking, schuifdeuren en straks plavuizen vloeren of keramisch parket (dus 100% houtvrij), dit alles is "natuurlijk zoals gewend" weer professioneel te leveren en eventueel te plaatsen. vraag hierna in onze showroom.

ADRES

Magro Parket
Bedrijfsweg 34-36
8304 AZ Emmeloord

CONTACT

Tel: 0527 - 62 12 93
Fax: 0527 - 62 13 68
Email: info@magroparket.nl

OPENINGSTIJDEN


Maan- t/m Donderdag

Alleen op afspraak, mail info@magroparket.nl
bel 0643261518 (bgg, druk bezig :))
Vrijdag
13.00 - 16.00 uur
Zaterdag
10.00 - 16.00